Hva er hensikten med delinspeksjon?
Hva er hensikten med delinspeksjon?
Anonim

Hovedmålet med undersøkelse er å oppfylle kundens krav, ønsker og behov. Målet er å forhindre at defekte produkter renner nedover den påfølgende driften og forhindrer tap for selskapet. Mange egenskaper kan ikke inspiseres i sluttfasen av produksjonen.

Hva er hensikten med inspeksjonen?

An undersøkelse innebærer å sjekke noe, dvs. undersøke og vurdere noe. Inspektørene avgjør om varen eller materialet er i riktig stand og i riktig mengde. De bestemmer også om det er i samsvar med selskapets, bransjens, lokale eller nasjonale regler og forskrifter.

I tillegg, hvorfor gjør vi layoutinspeksjon? Layout Inspeksjon er den komplette måling av alle dimensjoner i forhold til de godkjente tegningene for enhver komponent. Det grunnleggende formålet er å sjekke om alt er i henhold til planen, og hvis det er nødvendig med noen endringer, kan det samme oppdateres.

hva er hensikten med en inspeksjon på arbeidsplassen?

EN arbeidsplasstilsyn er et planlagt arrangement der arbeidsplass er inspisert å identifisere potensielle farer. Det er den beste måten å proaktivt identifisere farer før de har evnen til å forårsake en skade.

Hva er metodene for inspeksjon?

Noen vanlige metoder er visuell, industriell computertomografisk skanning, mikroskopi, fargestoff penetrant undersøkelse , magnetisk-partikkel undersøkelse , Røntgen- eller radiografisk testing, ultralydtesting, virvelstrømstesting, akustisk utslippstesting og termografisk undersøkelse.

Anbefalt: