Vil LED-pærer fungere på DC?
Vil LED-pærer fungere på DC?

Video: Vil LED-pærer fungere på DC?

Video: Vil LED-pærer fungere på DC?
Video: Фонарь джедая с золотой батарейкой. 2024, Kan
Anonim

Så de arbeid på både AC og DC . I motsetning til gamle glødelamper, CFL-er og LED lamper vil ikke operere DC da de er utstyrt med en innebygd krets som likeretter AC til DC . Men tilstrekkelig høy DC Spenning vil føre til permanent feil i enheten.

Følgelig, fungerer LED-lys på AC eller DC?

I de fleste applikasjoner Lysdioder er drevet av a DC strømforsyning. Lysdioder forbruke DC strøm å produsere lys ; med AC nåværende LED lyser bare når strømmen er i riktig retning. AC søkt på en LED vil få det til å blinke av og på, og ved høy frekvens LED vil se ut til å lyse kontinuerlig.

Vet også, vil 12v AC LED kjøre på DC? Det er ikke noe slikt som en AC LED . Det er en krets inni som sannsynligvis inneholder en bro likeretter og strømbegrensende motstand. I så fall det vil fungerer fint på 12 volt DC.

På samme måte kan LED -lys kjøre på likestrøm?

Mest LED lamper bruker en bro likeretter som umiddelbart gjør AC til DC , som strømomformeren deretter gjør om til strømforsyningen som Lysdioder bruk. Så ja, de vil kjøre på DC av riktig spenning (ikke 12 volt).

Hvilken spenning fungerer LED-lys på?

Vanligvis fremover Spenning av en LED er mellom 1,8 og 3,3 volt. Det varierer etter fargen på LED . En rød LED faller vanligvis 1,8 volt, men siden begge deler Spenning slipp og lys frekvensøkning med båndgap, en blå LED kan falle fra 3 til 3,3 volt.

Anbefalt: