Innholdsfortegnelse:

Hvordan vet du om differansen din går ut?
Hvordan vet du om differansen din går ut?

Video: Hvordan vet du om differansen din går ut?

Video: Hvordan vet du om differansen din går ut?
Video: ⁉️ SVAR DINE SPØRSMÅL 2024, Kan
Anonim

Her er noen av de vanligste symptomene på en mislykket differensial:

  1. Tjeneste forfalt. Som alle komponenter i din kjøretøy, differensialen din trenger periodisk service.
  2. Lekker Differensial Olje.
  3. Merkelige lyder.
  4. Vibrasjoner.
  5. Uvanlige lukter.

På samme måte spørs det, hva skjer når en differensial svikter?

Hvis den blir igjen for lenge, eller hvis væsken begynner å gå tom, vil differensial blir bråkete og kan etter hvert mislykkes . Hvis det skjer kan tannhjulene gripe, låse bakhjulene og potensielt forårsake mye skade eller til og med en ulykke.

Spørsmålet er deretter, hvordan kan du se om en differensial er åpen? Det letteste måte å fortelle hvis du har en åpen differensial er å jekke opp bilen og snurre et av bakdekkene. Hvis det andre hjulet spinner i motsatt retning, har du en åpen differensial . Hvis den snurrer i samme retning, har du en begrenset slip differensial eller LSD.

Når det gjelder dette, hvor lenge kan du kjøre med en dårlig differensial bak?

EN bak differensial tjenesten består i å fjerne differensial bak dekselet, rengjør gammel væske fra innsiden av differensial etuiet, forsegler dekselet og tilfører ren væske. Etter en differensial bak væskeskift, de fleste kjøretøy vil gå 20 000 til 40 000 miles før det er på tide igjen.

Hvor lenge skal en differensial vare?

Oljen må skiftes hver 30 000 til 50 000 miles, med mindre brukerhåndboken din sier noe annet. De differensial er en del i bilen din som kompenserer for forskjellen mellom det indre hjulet og de ytre hjulene når du svinger et hjørne.

Anbefalt: