Står en mobiltelefonbillett på kjørerekorden i California?
Står en mobiltelefonbillett på kjørerekorden i California?

Video: Står en mobiltelefonbillett på kjørerekorden i California?

Video: Står en mobiltelefonbillett på kjørerekorden i California?
Video: Tull og fjas i skiløypa 2024, Kan
Anonim

EN brudd på håndholdt mobiltelefon forbud for tiden gjør ikke regne som et poeng på kjørerekorden din . ( California bruker et "poengsystem" for å flytte brudd. Hvis du samler for mange poeng, din forsikringsprisene øker og du kan tape din privilegium å kjøre.)

Rett og slett, hvor lenge holder en mobiltelefonbillett på rekorden i California?

Når det har gått 18 måneder fra brudd dato, poengene for det brudd teller ikke lenger med din Total. Poengene forblir imidlertid på din kjøring ta opp som lang som overbevisningen forblir på rekorden din (3 år for celle

Spørsmålet er deretter, kan du gå på trafikkskole for en mobiltelefonbillett i California? Gjøre Jeg må delta trafikkskole hvis jeg krenker Californias mobiltelefon og håndholdt enhet lover ? Bilister som bryter VC 23123 eller VC 23123.5 gjøre ikke må delta trafikkskole . Sjåfører, men kan frivillig velger å gjøre så.

Går også en mobiltelefonbillett på kjørerekorden?

SMS og kjøring brudd vil dukke opp på kjørerekorden din , men det vil ikke legge til noen poeng. Mens det er andre alvorlige konsekvenser for distrahert kjøring , kan du bli trøstet av å vite at den ikke vil samle poeng på rekorden din.

Hvor mye koster en mobiltelefonbillett i California 2019?

Straffer for mobiltelefon bruk under kjøring anses som en overtredelse som kan straffes med en bot på $ 20 for et første lovbrudd, og en bot på $ 50 for hver påfølgende dom. Videre må du betale bøter for straffevurdering som kan øke den totale boten din til $ 60 - $ 150.

Anbefalt: