Innholdsfortegnelse:

Hva skjer hvis du skraper noens bil?
Hva skjer hvis du skraper noens bil?

Video: Hva skjer hvis du skraper noens bil?

Video: Hva skjer hvis du skraper noens bil?
Video: Min jobb er å observere skogen og her skjer det noe rart. 2024, April
Anonim

Hvis du klør noen i bilen med din bil , det er en bilulykke. Spiller ingen rolle hvis det er en bulke, en ding eller noe annet. Til og med riper i finishen på bil utgjør «synlig skade». Interessant nok, hvis din biler komme i kontakt, men det er ingen skade, det har ikke skjedd en ulykke.

Dessuten, hva skal jeg gjøre hvis du skraper en parkert bil?

Hva du skal gjøre etter å ha truffet en parkert bil (8 trinn)

  1. Hold deg rolig og pust. Først stopp bilen og trekk pusten.
  2. Ikke slå og løp.
  3. Legg igjen en lapp.
  4. Meld fra til politiet.
  5. Ta bilder og video.
  6. Snakk med vitner.
  7. Ring forsikringsselskapet ditt.
  8. Rådfør deg med en advokat.

Dekkes også riper av bilforsikringen? Hvis din forsikring selskapet bestemmer at årsaken til riper på din bil gjør dem kvalifisert for dekning under din forsikring , da vil de dekke skaden 100%, minus egenandelen. Når du velger å sende inn et krav, må du alltid betale egenandelen.

Utenom dette, hvor mye koster det å reparere en ripe på en bil?

I tillegg til at malingen er dyr, en profesjonell kollisjon reparere og malerverksted kan belaste som mye som $ 500 eller mer til reparere major ripe skade, og vil vanligvis ikke belaste mindre enn $ 150-$ 200 for små jobber. Din lokale nye bil forhandleren kan belaste enda mer.

Er det ulovlig å nøkkelen til noens bil?

Bil Nøkkeling Det kan også ganske enkelt være en tilfeldig handling av en person som går forbi. Bil tasting skader eiendommen til en annen person. Derfor er det det ulovlig og kan klassifiseres som en forbrytelse. Du kan sikkert sende inn en politianmeldelse om hendelsen, siden nøkkelskaden i seg selv er bevis på at det har skjedd en forbrytelse.

Anbefalt: