Innholdsfortegnelse:

Hvordan fungerer drivstoffpumpe i tank?
Hvordan fungerer drivstoffpumpe i tank?

Video: Hvordan fungerer drivstoffpumpe i tank?

Video: Hvordan fungerer drivstoffpumpe i tank?
Video: Обзор T32 тяжелый танк США | Т32 гайд | T32 как играть 2024, Kan
Anonim

I mange moderne biler bensinpumpe er vanligvis elektrisk og ligger inne i bensintank . De pumpe skaper positivt trykk i brensel linjer og skyver bensinen til motoren. I de fleste biler er bensinpumpe leverer en konstant strøm av bensin til motoren; brensel ikke brukt returneres til tank.

Hvordan fungerer drivstoffpumpen her?

Den grunnleggende måten din moderne elektriske bensinpumpe fungerer er ved å bruke en likestrømsmotor i pumpe forsamlingen som trekker inn brensel sitter i bensintanken din. Derfra sender den den opp brensel linje og inn i brensel skinne hvor den kan sprøytes inn i en sylinder. Den blandes deretter med luft og en gnist for å skape forbrenning.

På samme måte, hvordan oppfører en bil seg når drivstoffpumpen går ut? Du vil merke en nedgang i brensel effektivitet, akselerasjon og kraft i din kjøretøy hvis din bensinpumpe er skadet. Lavt trykk forårsaket av en defekt bensinpumpe betyr at motoren din ikke får brensel og luftblanding den trenger for å gi din bil den vanlige kraften. Sutrende i baksetet.

Dessuten, hvordan fungerer en 12v drivstoffpumpe?

En elektrisk bensinpumpe brukes på motorer med brensel injeksjon til pumpe drivstoff fra bensintanken til injektorene. De pumpe må levere brensel under høyt trykk (vanligvis 30 til 85 psi avhengig av applikasjonen) slik at injektorene kan spraye brensel inn i motoren.

Hvordan kan jeg se om drivstoffpumpen min fungerer?

Det er viktig å gjøre deg kjent med advarselsskiltene på en defekt drivstoffpumpe - på den måten kan du løse eventuelle problemer før det er for sent

  1. Motorsprut ved høye hastigheter.
  2. Stigende temperatur.
  3. Drivstofftrykkmåler.
  4. Tap av kraft når kjøretøyet er under stress.
  5. Surger.
  6. Redusert kjørelengde.
  7. Motoren vil ikke starte.

Anbefalt: