Er MR16 pærer dimbare?
Er MR16 pærer dimbare?

Video: Er MR16 pærer dimbare?

Video: Er MR16 pærer dimbare?
Video: Dim to warm IP44 9W COB LED MR16 Downlight 2024, Kan
Anonim

I tillegg til å være superbright, disse MR16 pærer er også fullt ut dimbar som lar deg justere lysstyrken til alle nivåer. MR16 dimbare pærer er ganske sjeldne for øyeblikket og etter et raskt søk disse CREE pærer ser ut til å være den eneste dimbare MR16-pærer på Amazon.

Spørsmålet er også, kan du erstatte mr16 med LED?

For å endre din MR16 pære, du må først identifisere wattstyrken til pæren og karakteren til transformatoren som du bruker for øyeblikket. LED lyspærer har generelt ekstremt lav effekt, som 3 watt hver. Tenk derfor erstatte din nåværende strømforsyning med en designet for LED belysning.

Man kan også spørre, er gu10 pærer dimbare? GU10 LED Pærer finnes i begge dimbar og ikke- dimbar alternativer. Før bruk dimbar GU10 LED pærer , er det viktig å sørge for at du har en kompatibel LED -dimmer på baksiden. Hvis du bruker dem med andre typer dimmerbrytere, kan det føre til skade på pærer.

På tilsvarende måte kan du bytte ut halogen mr16 pærer med LED?

Kan Jeg bytter min Halogen MR16 lys pærer til LED versjoner? Enkelt svar, ja. derimot det vil ta litt research. MR16 kjører på lav spenning, noe som betyr de krever en transformator.

Er mr16-pærer AC eller DC?

Pære Form MR16 Lysdioder fungerer på 12V, dette kan enten være 12V AC ( vekselstrøm ) eller 12V DC (likestrøm). Hvis spenningen er AC , de er designet for å fungere med eksisterende lavspenningshalogentransformatorer. Hvis de er DC du trenger en ekstra LED-driver. For tiden MR11 LED pærer er ikke dimbare.

Anbefalt: