Hvordan fungerer Textalyzer?
Hvordan fungerer Textalyzer?

Video: Hvordan fungerer Textalyzer?

Video: Hvordan fungerer Textalyzer?
Video: Hvordan en teksturmåler fungerer 2024, Kan
Anonim

EN tekstalysator er en foreslått enhet som ville la politiet oppdage ulovlige tekstmeldinger under kjøring. Enheten ville være koblet til førerens mobiltelefon og ville skanne telefonen for anrop, e-poster eller tekstmeldinger sendt når sjåføren ville har betjent bilen.

Ved siden av dette, hvordan vet politiet om du sender tekstmeldinger?

Politiet kunne bruke den etter en ulykke til fastslå om sjåføren ble distrahert av en telefon. Akkurat nå, den eneste måten politiet kan finne ut at det er med en søkeordre som lar dem laste ned dataene. Tekster og kjøring er ulovlig i 47 stater og District of Columbia.

Vet også, kan du sende en melding til en politimann? Tekst -til-911 er muligheten til å sende en tekst melding for å nå 911 nødoppringere fra mobiltelefonen eller enheten. FCC-regler krever at alle trådløse operatører og andre leverandører av tekst meldingsapplikasjoner i USA for å levere nødstilfelle tekster å ringe sentre som ber dem.

Følgelig kan politifolk bruke mobiltelefonen mens de kjører?

Vi ser dem snakker videre mobil og skriver bort deres datamaskiner samtidig som de er kjøring . Byrået fraråder alle politimenn , som alle sjåfører , fra bruker deres telefoner, som sier "farene er de samme."

Hvorfor er det viktig å ikke skrive og kjøre?

Hvis distrahert kjøring på grunn av tekstmeldinger forårsaker en bilulykke og du får utstedt en erklæring, vil forsikringsselskapet ditt øke prisen betydelig, så du vil begynne å betale mye høyere premier. Poenget er at teksting mens kjøring kan være alvorlig farlig, så bare ikke gjør det.

Anbefalt: