Hvor er tenningskontrollmodulen plassert?
Hvor er tenningskontrollmodulen plassert?

Video: Hvor er tenningskontrollmodulen plassert?

Video: Hvor er tenningskontrollmodulen plassert?
Video: Hvad er Plastindustrien? 2024, Kan
Anonim

De Tenningskontrollmodul (ICM) er plassert i fordelerhuset nær tenning Spole. For å få tilgang til modul , fjern fordelerdekselet, rotoren og støvdekselet hvis det er montert.

På denne måten, hva er symptomene på en dårlig tenningsmodul?

En av de første symptomer av et problem med tenningsmodul er motorytelsesproblemer. Hvis tenningsmodul svikter eller har noen problemer kan det føre til ytelsesproblemer med kjøretøyet, for eksempel feiltenninger, nøling, tap av kraft og til og med redusert drivstofføkonomi.

I tillegg, hvordan endrer du en tenningsmodul? Hvordan bytte ut en tenningskontrollmodul

  1. Parker kjøretøyet på et trygt sted og finn tenningsmodulen.
  2. Se under dashbordet.
  3. Åpne panseret og fjern fordelerhetten med en stjerneskrutrekker eller skralle og stikkontakt, men ikke koble tennpluggledningene fra fordelerlokket.
  4. Se på den ene siden av fordeleren.

På denne måten, hva får en tenningskontrollmodul til å svikte?

Svar: Din tenningskontrollmodul administrerer din V-6 LeSabres tre tenning spoler. Det er mindre sannsynlig for denne typen tenningskontrollmodulen mislykkes på en slik måte at årsaker tapet av alle tenning systemfunksjon. Det vanlige årsaken av en driver/transistor som svikter er en kortslutning tenning spole primærvikling.

Hva gjør en dårlig tenningskontrollmodul?

EN defekt tenningsmodul kan påvirke tenning timing, noe som resulterer i en motor som går feil og går tøft. Motoren kan også gå bra på lav hastighet, men vil ikke akselerere godt. 3. Stalling: En sviktende tenningsmodul kan av og til forhindre at motoren får gnister, noe som får den til å stoppe.

Anbefalt: