Hvor produseres lysdioder?
Hvor produseres lysdioder?

Video: Hvor produseres lysdioder?

Video: Hvor produseres lysdioder?
Video: Светодиодный DIY Фонарь 1000 Ватт x 10 = 10000 Ватт своими руками 900 000 lm 2024, Kan
Anonim

Mange aspekter av LED belysning er produsert i Kina på grunn av store fordeler i lønnskostnader og Kinas betydelige markedsandel og kompetanse innen elektronikkproduksjon. Det er imidlertid mange LED selskaper som produksjon sine egne produkter i USA og over hele verden.

Dessuten, hvor produseres LED -lys?

Men han legger til at som Lysdioder produseres i større skala, vil produksjonen sannsynligvis finne sted der det er mest kostnadseffektivt. De fleste CFL er laget i Kina og de fleste glødelamper er ikke lenger laget i USA.

For det andre, er noen LED -pærer laget i USA? LEDVANCE er den eneste generelle belysning selskapet nå har en betydelig LED lyspære portefølje laget i USA med amerikanske og globale deler. Dette er flere av de raskest produserende samlebåndene i verden for LED lyspærer , jobber tre til fire ganger raskere enn andre belysning produsenter.

Når det gjelder dette, hvordan produseres lysdioder?

Produksjon : Hvordan Lysdioder er laget Halvledermaterialet er "dyrket" i et høytemperatur- og høytrykkskammer. Elementer som gallium, arsen og/eller fosfor renses og blandes sammen i kammeret, som deretter blir flytende til en konsentrert løsning.

Hva er LED -lyspærer laget av?

De bestemte halvlederne som brukes til LED produksjonen er galliumarsenid (GaAs), galliumfosfid (GaP) eller galliumarsenidfosfid (GaAsP). De forskjellige halvledermaterialene (kalt substrater) og forskjellige urenheter resulterer i forskjellige farger av lys fra de LED.

Anbefalt: