Hvorfor hviner min tomgangshjul?
Hvorfor hviner min tomgangshjul?

Video: Hvorfor hviner min tomgangshjul?

Video: Hvorfor hviner min tomgangshjul?
Video: ФЭЙЛЫ в АСМР 3 😂 [ASMR MOOD] Fail 2024, Kan
Anonim

Belte hvinende

Et annet vanlig symptom på et mulig problem med mellomhjulet er hvinende fra de motorbelter. Hvis de overflaten av tomgangsskiven bærer, eller remskiven griper eller binder det kan forårsake de motorreim til hyle som et resultat av at den gnir seg mot de overflaten av remskiven.

På samme måte kan du spørre, hvilken lyd lager en dårlig tomgangshjul?

Skvetter . Når motoren går på tomgang, kan en dårlig remskive lage en hvinende lyd. Dette skyldes at lagrene i remskiven går dårlig. Lagrene kan også lage forskjellige andre lyder som klapring eller til og med en buldrende lyd, noe som får kjøretøyet til å høres ut som om det var mye mer galt enn en dårlig remskive.

hva får en remskive til å knirke? Et løst drivrem kan årsaken beltet for å skli ved dynamoen talje , skaper en hyle . De fleste moderne biler bruker et serpentinbeltesystem som strammes av en automatisk beltestramme, som ikke kan justeres manuelt. I disse bilene er det ofte problemer med beltespenningen forårsaket av et slitt belte som har strukket seg.

Foruten ovenfor, hvor lenge kan jeg kjøre med en knirkende tomgangsremskive?

Sikkerhetsanbefalingen er å ikke kjøre bilen i det hele tatt og ta den til en mekaniker umiddelbart. Du bør være bekymret hvis bilen lager knirking eller raslende lyder. Bilen kan fortsatt kjøre i måneder eller pause etter noen dager.

Kan du spraye wd40 på et knirkende belte?

WD-40 stopper ikke gummispring Sprøyting et oljebasert glidemiddel på en serpentin eller poly-ribbet driv belte kan lage knirke forsvinner en stund, men det løser ikke det underliggende problemet. I tillegg skader det belte . WD-40 lager en spesiell rustgjennomtrengning.

Anbefalt: