Er det ulovlig å sende Kinderegg?
Er det ulovlig å sende Kinderegg?

Video: Er det ulovlig å sende Kinderegg?

Video: Er det ulovlig å sende Kinderegg?
Video: Jeg lager et GIGANTISK Kinderegg! 😂 2024, Kan
Anonim

Ifølge tollvesenet beslaglegger CBP tusenvis av Kinder overraskelse sjokolade egg hvert år kl post fasiliteter og fra enkeltreisende. Derimot Kinder Joy candy er lovlig i USA fordi egg -formet emballasje deler seg i to.

Er Kinder Eggs ulovlig i USA i 2019 angående dette?

På dette grunnlaget tok personalet stillingen som Kinder overraskelse var i strid med smådelreguleringen og burde være det utestengt fra import til OSS . Kinder Surprise egg er lovlig i Canada og Mexico, men er ulovlig å importere til OSS.

Vet du også, er Kinder-egg fortsatt ulovlig i USA 2018? Teknisk sett, Kinder Surprise egg er utestengt i USA av FDA og forbrukerproduktsikkerhetskommisjonen. Overrask egg består av en melk sjokolade skall med en kapsel inne som inneholder et leketøy - men det regnes som en kvelningsfare. Denne konfigurasjonen fjerner eventuelle problemer med OSS . regulatorer, sa Ferrero.

På samme måte kan man spørre, er det lovlig å bringe Kinder Egg til USA?

De Kinderegg eller Kinder Surprise er populær over hele verden, men det er forbudt i USA på grunn av Federal Food, Drug and Cosmetic Act fra 1938 som forbyr salg av godteri som har et leketøy i seg.

Hvilke Kinder Egg er ulovlige?

Federal Food, Drug, and Cosmetics Act forbyr Kinderegg , da de ikke tillater at konfektprodukter inneholder en "ikke-ernæringsmessig gjenstand".

Anbefalt: