Hvordan frigjør du en fastmontert traktormotor?
Hvordan frigjør du en fastmontert traktormotor?

Video: Hvordan frigjør du en fastmontert traktormotor?

Video: Hvordan frigjør du en fastmontert traktormotor?
Video: Jørgensen: “Det er specielt at være hjemme igen” 2024, Kan
Anonim

Mens det er noen forskjellige metoder for frigjøre en fast (eller beslaglagt ) motor , her er vår favoritt. Hell først en penetrerende olje av høy kvalitet ned i sylindrene (gjennom tennplugghullene). Bruk opp hele boksen og del den mellom hver sylinder. La det sitte over natten.

Også spurt, hvordan får du motoren til å stå fast?

Hvis du har en motor som grep å sitte lenge, trekk tennpluggene ut av alle sylindrene. Fyll sylindrene med motor olje og la den stå i noen dager. Prøv deretter å snu motor over med en bryterstang. Hvis den beveger seg, kan du kanskje redde motor.

Ved siden av ovenfor, hva er en fast stempelring? De stempelringer passer inn i horisontale spor i stempler . Stakk stempelringer er uvanlige, men de forekommer. Det er to stillinger der ringer kan få sittende fast . De kan bli sittende fast inne i stempel riller, eller de kan feste seg mot sylinderveggen.

Vil også sjøskum frigjøre ringer som sitter fast?

Saturns pleide å tygge seg ringer ganske dårlig. Trikset var å helle litt sjøsprøyt inn i sylindrene og la det trekke over natten. Bytt olje og fyr den neste dag. I utgangspunktet alt det er en lett vaskemiddelolje vil arbeid.

Hva får en dieselmotor til å låse seg?

Motor kjølevæske som kommer inn i sylindrene på forskjellige måter (for eksempel en blåst hodepakning) er en annen vanlig årsak. For mye drivstoff som kommer inn (oversvømmer) en eller flere sylindre i flytende form på grunn av unormale driftsforhold kan også forårsake hydrolock.

Anbefalt: