Hva betyr å tørke en bil?
Hva betyr å tørke en bil?

Video: Hva betyr å tørke en bil?

Video: Hva betyr å tørke en bil?
Video: Tegn dette hemmelige skiltet over inngangsdøren, blokker fienden fra å komme inn i huset. 2024, Kan
Anonim

Polering av maskiner eller mopping ( MOPP -MachineOperated Polisher) som den er noen ganger kalt bringer ikke bare korrigering for malingsflekker som virvlemerker, kobberbånd og hollogramering, det polerer også malingsfinishen til en svært høyglans som vil sette din bil bortsett fra andre.

Da er det dårlig å pusse en bil?

Hånd polering -Dette er ganske enkelt å bruke en mildpoleringsblanding og en fille for å fjerne maling fra et lite område. Høy hastighet polering -En større pute og høyere speedslet en høy hastighet buffer ta av mye maling på en gang. Dette fjerner store skader raskt, men det kan veldig lett skade lakken.

hvor ofte bør du pusse bilen din? Vår anbefaling er å gjøre en full og grundig detalj to ganger i året. Dette inkluderer leire, polering, forsegling av verkene. Imidlertid en gang hver tredje måned det burde du en oppfriskende detalj, inkludert fugemasse og voks samt behandling av skinn. Du burde rengjør grundig innsiden av din bil en gang i måneden.

Tilsvarende, hvordan fungerer det å polere en bil?

Bilpolering er et produkt som hjelper til med å eliminere overflateriper, virvler, oksidasjon, smuss og andre mindre feil. Pusse bør brukes før voks, da det hjelper å gjenopprette auto maling som har mistet glansen på grunn av tooksidering. Bil lakker varierer når det gjelder nivået av sliping.

Fjerner polering av en bil klarlakk?

Du kan begynne å legge merke til at malingen din ikke er så skinnende som den en gang var, og det er der polering spiller inn. Buffing hjelper ta bort det ripete laget av klarlakk av som resulterer i en jevnere, lysere og blankere finish. Buffing kan gjøres for hånd eller med en elektronisk høyhastighets buffer.

Anbefalt: