Innholdsfortegnelse:

Hvordan justerer du et clutch -trekk?
Hvordan justerer du et clutch -trekk?

Video: Hvordan justerer du et clutch -trekk?

Video: Hvordan justerer du et clutch -trekk?
Video: Регулировка сцепления трактора ford 1967 2024, Kan
Anonim

Det første trinnet er å løsne låsemutteren og justeringsmutteren litt. Neste dra opp på kløtsj kabelen og kontroller at låsemutteren og justereren kan dreies for hånd. Steg 2: Justere de clutchspaken . Nå som justering mutter og låsemutter er løse, dra opp på kløtsj kabel igjen.

Også å vite er hvordan du løsner en clutchspak?

Hvordan justere clutchspaken

  1. Trekk gummidekselet tilbake fra clutchhendelen, og løsne den større låsemutteren ved å skru den av med fingrene.
  2. Skru den mindre "justeringsmutteren" utover for å redusere fritt spillerom og stram spaken, eller innover for motsatt effekt.

Vet også, kan du justere clutchens bitepunkt? Ja du kan justere pedalposisjonen til bittpunkt til en viss grad. Men for det meste bare når den er feil innstilt og pedalen ikke lar master -sylinderen gå tilbake til utgangsposisjonen for å fylle skikkelig med væske igjen.

Kan du justere clutchen når du ser dette?

Selv om det er noe hydraulisk clutcher kan være justert , mange er selv- justering . Sjekk i din bilhåndbok eller servicehåndbok. Hvis det oppstår glid på en selv- justering av clutch , kløtsj må overhales. Hvis det oppstår drag, kan det være feil på hydraulikken (se Kontrollere og fjerne a kløtsj hovedsylinder).

Hvordan løsner man en clutchkabel?

Det første trinnet er å løsne låsemutteren og justeringsmutteren litt. Trekk deretter opp på clutch kabel og sørg for at låsemutteren og justereren kan dreies for hånd. Steg 2: Justere de kløtsj spak. Nå som justeringsmutteren og låsemutteren er løse, trekker du opp på clutch kabel en gang til.

Anbefalt: