Innholdsfortegnelse:

Hva er en No Touch bilvask?
Hva er en No Touch bilvask?

Video: Hva er en No Touch bilvask?

Video: Hva er en No Touch bilvask?
Video: Bilvask | Få 12 gratis vask af din bil med HESSEL PLUS » 2024, Kan
Anonim

Ingen berøring bilvask

Dette er fordi den ikke bruker børster for å rengjøre overflaten på kjøretøyet. I stedet bruker den høyt trykkvann samt såpe og andre kjemikalier for å kvitte seg med skitt og andre urenheter fra kjøretøyets overflate.

Er No Touch Car Washes sikre på denne måten?

En annen sikker (r) innsatsen er berøringsfri bilvask , bruker kun høytrykksvannstråler og rengjøringsmidler for å rengjøre bil – uten fysisk å berøre bil . Med dette systemet er det praktisk talt Nei sjansen din kjøretøy lider av kosmetisk skade.

Foruten ovenfor, hva er en berøringsfri bilvask? Ta på - gratis bilvask (også kjent som berøringsfri eller børsteløs) Ingenting berører kjøretøyet for dette vask type. Rengjøringen utføres av høytrykksvann og kjemikalier. Teknologien har kommet langt; sensorer kan "se" kjøretøyet og følge konturen av bil for en mer effektiv vask.

På samme måte spør folk, hvordan fungerer en bilvask uten berøring?

Bruker en berøringsfri bilvask metode betyr at det eneste som berører din bil er såpe og vann under høyt trykk. Din bil blir først skylt av med vann, deretter mottar den et lag med såpe, og til slutt vaskes såpen av med høytrykks vannstrømmer.

Hvilken bilvask er best berøringsfri eller soft touch?

Fordeler: Ingenting berører bilen for dette vask type, noe som betyr at sjansen for bil skaden er sterkt redusert. Sensorer kan "se" bilen og følge konturen til bil for en mer effektiv vask . Berøringsfri bilvask er i stand til å vask mange forskjellige kjøretøytyper (overdimensjoner.

Anbefalt: