Hva er kode p069e?
Hva er kode p069e?

Video: Hva er kode p069e?

Video: Hva er kode p069e?
Video: Прошиваем купюроприёмник CashCode MVU-1024RU под приём купюр 200 и 2000 рублей 2024, Kan
Anonim

Kode P069E står for Fuel Pump Control Module (FPCM) Requested MIL Illumination. En drivstofftrykkssensor (FPS) brukes til å gi FPCM tilbakemelding om drivstofftrykk. Kode P069E indikerer at FPCM har oppdaget et problem med drivstoffsystemet og har sendt en forespørsel til ECM om å slå på kontrollampen.

På samme måte kan man spørre, hvor er kontrollmodulen for drivstoffpumpen plassert?

De drivstoffpumpe kontrollmodul ER IKKE i brensel tank. Denne komponenten er en egen enhet som overvåker spenningen som går til pumpe , og når den registrerer noe utenfor forhåndsinnstilte parametere, lyser den opp MIL i instrumentgruppen. De fleste er plassert på rammeskinnen nær reservedekket.

Man kan også spørre, hvordan fikser jeg kode p0230?

  1. Spenningskontroll – Kontroller først at batteriet har minst 12,6 V med motoren av og minst 13,5 V med motoren i gang. Rett opp eventuelle problemer her før du fortsetter.
  2. Sikringssjekk – Sjekk drivstoffpumpens sikring.

Deretter kan man også spørre, hva gjør drivstoffpumpens kontrollmodul?

De drivstoffpumpekontrollmodul er ansvarlig for tilførsel og regulering av spenning til bensinpumpe stafett og bensinpumpe . I de fleste tilfeller er drivstoffpumpekontroller er integrert i PCM, men det kan også være en frittstående modul . De bensinpumpe gir trykk brensel for brensel injeksjon system.

Hvor sitter bensinpumpens sikring?

Finn Bensinpumpe Stafett The bensinpumpe relé finner du i lunte boksen funnet i motorrommet. Vanligvis lunte boksen er plassert helt til høyre i motorrommet, nær batteriet.

Anbefalt: