Vil vinylfolie dekke haglskader?
Vil vinylfolie dekke haglskader?

Video: Vil vinylfolie dekke haglskader?

Video: Vil vinylfolie dekke haglskader?
Video: Folien-Kunst Aufkleber Folie Montageanleitung 2024, Kan
Anonim

Heldigvis, kjøretøy wraps kan brukes over a bil selv om det har lidd noen form for hagl skade eller riper. Dette inkluderer hagl skade og riper i lakken på bilen. Faktisk er vinyl innpakning festes så tett til skroget at den kan gjøre hagl skade og riper enda mer merkbare for publikum.

Også spurt, vil vinylfolie skjule bulker?

"Et kjøretøy wrap vil gjemme seg de bulker og dings på bilen min ". Det er dessverre ikke tilfelle. The vinyl innpakning er som et stort klistremerke, og det følger hele konturen til et kjøretøy, inkludert å følge innrykkene til noen bulker og dings.

Tilsvarende vil et bilomslag dekke riper? Vinyl kjøretøy wraps kan påføres over skrog selv om de har vært det riper , eller påført en lignende grad av liten skade. Hvis det er er riper i malingen din kjøretøy , så ja, selvfølgelig, a boks med vinylfolie brukes over riper.

I denne forbindelse kan du vinylfolie over kroppsfyllstoff?

Nei, filmen vil ikke holder seg til bilreparasjon fyllstoffer . En epoksyprimer/forsegling, OEM kjøretøymaling og/eller klarlakk må påføres over bilreparasjonen fyllstoff og finishen må få herde i tidsperioden spesifisert av produsenten før påføring av film.

Kan du reparere haglskade selv?

Å påføre tørris på bulken er en effektiv måte for fikse haglskader . Den enorme temperaturendringen kan tvinge bulker til å dukke opp. Å fikse haglskader med tørris kan være en kul løsning, men noen ganger kan ikke fjerne alle bulkene. Så i dette tilfellet, du vil trenger å gjøre ytterligere reparasjoner.

Anbefalt: