Hvordan måler du piggbeslag?
Hvordan måler du piggbeslag?

Video: Hvordan måler du piggbeslag?

Video: Hvordan måler du piggbeslag?
Video: Bolt and nut measurement 2024, September
Anonim

Barb -beslag er målt med rør I. D. (indre diameter), mens den presses raskt beslag er målt med rør O. D. (ytre diameter). Hvis du allerede har en slange du bruker, må du passe på å matche slangen til riktig passende for en tett forsegling.

På samme måte, hva er størrelsen på slangehaken?

Slangemothaker er dimensjonert etter rør -ID (indre diameter). Så slangehake selv kommer til å være større i diameter enn den indre diameteren på slange . Og det er det vi dimensjonerer for - den indre diameteren slange . For eksempel en 3/8 slangehake er 3/8 slange-ID.

hva er en stikkontakt? EN hullkontakt eller slange barb er delen av a passende eller komponent koblet til et stykke slange eller slange ved å settes inn i den slangen eller slangen.

På samme måte, hvordan fungerer en mothakebeslag?

EN slangestang er definert som en eller flere sammenhengende rygger eller ujevnheter på en passende at er brukes til å gripe innvendig diameter av et rør og forsegle forbindelsen. Som et rør er installert på passende , det utvides over barb . Grep og tetning oppstår når røret prøver å slappe av til sin opprinnelige innvendige diameter bak barb.

Måles slangen etter ID eller OD?

Enkelt sagt refererer en strekstørrelse til en I. D . av en hydraulikk slange eller monteres i trinn på 1/16 ". For eksempel -6 slange vil indikere a slange med I. D . på 6/16 " - eller 3/8". Slanger er målt med innvendig diameter, i motsetning til rør som er målt etter utvendig diameter.

Anbefalt: