Skader senkefjærer bilen din?
Skader senkefjærer bilen din?

Video: Skader senkefjærer bilen din?

Video: Skader senkefjærer bilen din?
Video: Kjølesystem, eksos, reparasjon etter eukontroll og senkesett + nye hjul! Prosjekt E30 del 3 2024, April
Anonim

En senket bil kan legge ekstra vekt på forskjellige andre deler av fjæring og styresystem, noe som kan føre til overdreven slitasje og til og med for tidlig feil. Dekk kan gni mot metallplater eller fjæringsdeler og forårsake skader til begge. De turen vil nesten alltid være hardere, som de fleste senking metoder reduserer vårvandring.

Ganske enkelt, er senkefjærer dårlige for bilen din?

Senking endrer geometrien av din hjul-dekk montering. Hvis det er gjort feil, din bil kan ha et justeringsproblem som resulterer i for tidlig eller ekstremt slitasjemønster. Til og med en tomme-og- en -halv nedre fjæring kan forårsake problemer rundt hjørner, med små hull eller på fartsdumper.

På samme måte kan du senke en bil med lagerfjærer? Metode 1 av 2: Nedre en spiralfjæroppheng ved hjelp av senking fjærer . Mange kjøretøy, spesielt kompakte biler , bruk fjærfjæroppheng, og å senke dem er ganske enkelt et bytte av lager Spole fjærer med kortere som forlater kjøretøy på a Nedre høyde når du hviler.

Trenger jeg bare nye støt med senkefjærer?

Det anbefales generelt at du endrer sjokk /stiver når du bruker senkefjærer . Senke fjærer er kortere enn lager fjærer så sjokk og struts vinder opp i en ny normal posisjon som er mer som midten av reisen når den brukes med lager fjærer.

Hvor lang tid tar det før Eibach senkefjærer setter seg?

Registrert. De Pro Sett på bilen vår bosatte seg til omtrent 1,4 fall. Det tok omtrent 10-14 dager før det gjorde det gjøre opp . De har holdt på i over to år uten problemer.

Anbefalt: