Er det behov for skvettlapper i Alaska?
Er det behov for skvettlapper i Alaska?

Video: Er det behov for skvettlapper i Alaska?

Video: Er det behov for skvettlapper i Alaska?
Video: Our Alaskan Winter, 1949 2024, Kan
Anonim

AS 28.35. 253. Anti-Spray-enheter Obligatorisk . En person kan ikke kjøre et motorvogn på en motorvei med mindre kjøretøyet er utstyrt med skjerm, skvettlapper , eller andre anti-spray-enheter som er tilstrekkelige til å forhindre at kjøretøyet utgjør en fare for andre brukere av motorveien.

På samme måte kan du spørre om du må ha gjørme?

Trettiåtte stater ha gjørme vaktforskriften, mens 12 ikke gjør det. I mange stater er regelen ganske enkelt at alle semi- og dumpere må har gjørme tilstrekkelig for å beskytte trafikken i omgivelsene mot rusk fra dekkene til bilen. Andre stater få mer spesifikt.

Er det også nødvendig med mudflaps på pickup -lastebiler? FMCSA anbefaler skvettlapper monteres på 300 mm og i en vinkel større enn 22 grader. De fleste jurisdiksjoner sier ganske enkelt at kjøretøyet må har skvettelapper /sprutbeskyttere på baksiden av kjøretøyet som er tilstrekkelige for å holde spray og rusk kastet opp av dekkene fra å treffe frontruten til følgende trafikk.

Med tanke på dette, hvilke stater krever mudflaps?

Tre av disse statene - California, Louisiana , og Nebraska -kreve biler for å ha slamklaffer; åtte , gjelder også Connecticut , krever skvettlapper eller andre spraydempende enheter hvis det ikke er noen bakskjerm.

Er det nødvendig med gjørme i Florida?

Florida krever at kjøretøyer i den kategorien er utstyrt med skjerm, deksel eller andre sprut- og spraydempende enheter (for eksempel skvettlapper ) på de bakerste hjulene på kjøretøyet.

Anbefalt: