Hvordan fungerer en omvendt lysbryter?
Hvordan fungerer en omvendt lysbryter?

Video: Hvordan fungerer en omvendt lysbryter?

Video: Hvordan fungerer en omvendt lysbryter?
Video: 2-polet bryter 2024, Kan
Anonim

Bryterne arbeid ved å aktivere lys når overføringen settes inn omvendt utstyr. I noen kjøretøyer, for eksempel store lastebiler eller varebiler, er sikkerhetskopien lysbryter kan også aktivere backupalarmen, som piper for å varsle fotgjengere og andre sjåfører om at kjøretøyet kjører i omvendt.

Her kan du fikse en omvendt lysbryter?

Start med å identifisere de fire bytte om ledninger og terminaler, og koble dem deretter fra. Flytt girspaken til kjørestilling. Løsne låsemutteren og skru av bytte om fra girkassen noen svinger. Bruke en kretstester med egen strømforsyning (ikke en test lampe ), koble den på tvers av de to ryggelys terminaler.

For det andre, hva kan føre til at baklysene ikke fungerer? På den annen side, hvis det er det Nei strøm til pæreterminalene, der kunne være en feil kretsjord, et ledningsbrudd, en sikring (som selv ville betegne en kretsfeil som en kortslutning), eller en dårlig nøytral start sikkerhetsbryter som bryter vanligvis har omvendt lysaktiveringsbryter innebygd i den.

Hvordan kobler du en omvendt lysbryter på denne måten?

bruk et relé med to ledninger drar til bytte om side av stafetten. En metalltråd går til manualen din bytte om slik at du kan slå den på når som helst, vil den andre trykke på din motlys krets. I det metalltråd , installere en diode slik at når du snur manualen bytte om , din ryggelys ikke kom igjen.

Hvorfor lyser baklyset mitt?

Ryggelys funksjon intermitterende Intermitterende funksjonalitet til reverslys er et symptom på at backup lys bryteren kan ha et problem. Hvis kontaktene i bryteren er slitt eller ha mislyktes, kan dette forårsake lys å fungere periodisk.

Anbefalt: