Hva betyr forskyvede felger?
Hva betyr forskyvede felger?

Video: Hva betyr forskyvede felger?

Video: Hva betyr forskyvede felger?
Video: Hvordan redde ekstremt skitne felger! - GUIDE 2024, Kan
Anonim

EN forskjøvet montering er også referert til som a forskjøvet applikasjon. I utgangspunktet det midler at hjul på baksiden av bilen er en annen størrelse enn dem på forsiden. Bredere hjul kjøres vanligvis på baksiden, for eksempel en 19x8 foran og 19x9. 5 på baksiden.

Med tanke på dette, hva er vitsen med forskjøvede hjul?

Begrepet forskjøvne hjul betyr direkte at hjul foran og bak er forskjellige størrelser. På muskelbiler med bakhjulsdrift, a forskjøvet oppsettet refererer vanligvis til bredere hjul i ryggen for å passe større dekk fra større trekkraft.

På samme måte, er forskjøvede hjul dårlige for AWD? Sannheten er at du ikke trenger å løpe forskjøvne hjul og dekk på en AWD bil. Fjæringsjusteringer kan gjøres for å få bilen til å rotere mer eller mindre til det du ønsker.

På denne måten, er forskjøvede hjul bedre?

Ideen bak forskjøvet hjul og dekkstørrelse er det ved å sette større dekk på bakdriften hjul , du vil få bedre svinger, bedre bremsing og mer kraft på veien. De bredere bak hjul vil bety bedre trekkraft, spesielt om sommeren og på tørt fortau.

Kan du fjerne riper på felger?

Påfør malertape på dekket ditt bak kant og 1–2 tommer (2,5–5,1 cm) som omgir den As du sand den riper vekk og påfør maling for alle reparasjoner, dette forhindrer at alt kommer på dekkene. Sand riper med 240-sandpapir. Tørk av støv fra sandpapiret med en tørr klut.

Anbefalt: