Hva er de store gjerdene i Wyoming?
Hva er de store gjerdene i Wyoming?

Video: Hva er de store gjerdene i Wyoming?

Video: Hva er de store gjerdene i Wyoming?
Video: Простой способ очистить инструмент от старого раствора. 2024, Kan
Anonim

EN snøgjerde , ligner på et sandgjerde, er en barriere som tvinger vindblåst, drivende snø til å samle seg på et ønsket sted. De er hovedsakelig ansatt for å minimere mengden snødrev på veier og jernbaner. Bønder og gårdbrukere bruker snøgjerder å lage drift i bassenger for en klar vannforsyning om våren.

Vet også, hva er gjerdene i Wyoming?

På Wyomings veier, snøgjerder hjelp ved å redusere drivende snø og ising på fortauoverflaten. Snøgjerder forbedre synligheten og har vist seg å redusere antall vinterulykker.

I tillegg, hva er tregjerdene langs motorveien i Wyoming? Wyoming har en tendens til å ha litt vind og snø, hvor kombinasjonen i visse områder kan lukke a hovedvei svært raskt. De gjerder er designet for å kutte vinden slik at snøen ikke dekker veibanen - ganske så raskt.

Med tanke på dette, hva er de store tregjerdene i Wyoming?

Men snøen gjerder gjorde mer enn å eliminere drifter. Til Wyoming DOTs overraskelse, den gjerder også dramatisk forbedret sikt når vinden tiltok. Dette har ført til en kraftig reduksjon i antall ulykker. Snøen gjerder også bidra til å holde veibanen fri for is.

Hva er tregjerdene i Colorado?

Snø gjerder har mange bruksområder på vinterlige, vindfulle steder. De kan beskytte jernbanelinjer og flyplasser (som Denvers). Skianlegg kan bruke dem til å samle snø, og gårdbrukerne kan låse en kildevannstilførsel.

Anbefalt: