Kan du kjøre med et ødelagt servostyringsbelte?
Kan du kjøre med et ødelagt servostyringsbelte?

Video: Kan du kjøre med et ødelagt servostyringsbelte?

Video: Kan du kjøre med et ødelagt servostyringsbelte?
Video: Can I drive car without power steering pump 2024, Kan
Anonim

Jeg vil ikke anbefale kjøring mens servostyringsbelte er gått i stykker ; ikke bare fordi det er et sikkerhetsspørsmål, men også fordi det kan forårsake ytterligere skade servostyring systemer. Jeg vil anbefale å ha din servostyringsbelte erstattes så snart som mulig; og før du kjører kjøretøyet videre.

På samme måte kan du spørre, hva skjer hvis en servostyringsbelte ryker?

Det betyr når din beltet går i stykker , glir og, til slutt, slites ut, alt-fra servostyring pumpen til dynamoen og klimaanlegget slutter å fungere. Dessuten kan delene den kontrollerer bli alvorlig skadet. Ødelagte slanger og belter er dårlige; en skadet motor er enda verre.

På samme måte, hvor mye koster det å erstatte en servostyringsreim? De erstatningskostnad kommer bare til å være mellom $90 og $200 i de fleste tilfeller. De belte selv vil koste mellom $25 og $75 mens arbeidskraften kostnader vil trolig være mellom $ 75 og $ 120.

På samme måte kan man spørre, kan du kjøre med en ødelagt servostyringspumpe?

Kjøring bilen din i lengre perioder uten servostyring væske kan skade pumpe . Selv om det ikke er noe som fysisk stopper du fra kjøring bilen din hvis du ha en servostyring væskelekkasje, når nivået synker, din pumpe går tørt. Dette gir økt friksjon og varme og kan forårsaker raskt dyre skader.

Kan du kjøre med et ødelagt slangebånd?

Noen biler har vannpumpen drevet av timingen belte og noen biler har mer enn en slange belte , så hvilket tilbehør som fungerer og som ikke ville variere avhengig av bilen din og hvilken slange belte var gått i stykker .. Det er best å ikke kjøre en bil med en ødelagt belte , selv for en kort distanse.

Anbefalt: