Hva er Iron Order MC cop Club?
Hva er Iron Order MC cop Club?

Video: Hva er Iron Order MC cop Club?

Video: Hva er Iron Order MC cop Club?
Video: Iron Order MC The New 1%er 2024, Kan
Anonim

De Jernorden Motorsykkel Klubb er IKKE en lovhåndhevende motorsykkel klubb eller politiklubb ”Som så mange vil kalle det for å rettferdiggjøre sine barnslige konspirasjonshallusinasjoner og falske teorier. Faktum er at et svært lite totalt antall Jernordenens medlemskap er lovhåndhevelsesoffiserer (LEO's).

På samme måte kan man spørre seg, er Iron Order MC en politiklubb?

De Iron Order Motorsykkel Klubb er IKKE en lovhåndhevende motorsykkel klubb eller politiklubb ”Som så mange vil kalle det for å rettferdiggjøre sine barnslige konspirasjonshallusinasjoner og falske teorier. Faktum er at et svært lite totalt antall Iron Order's medlemskap er politimyndigheter (LEO).

Vet også, hva er Iron Order Maidens? De Iron Order Maidens er de "bedre halvdelene" av Brothers of the Jernorden MC. IOMC er en tradisjonell MC som betyr at bare menn kan forfølge inngang som et fullstendig lappet medlem. De Iron Order Maidens har egne patcher som de bærer stolt som søstre.

Med tanke på dette, er jernordren en fredløs MC?

Iron Order MC er en fredløs motorsykkelklubb grunnlagt i Jeffersonville, Indiana i 2004. Vi har valgt merkelappen fredløs motorsykkelklubb”for dem, ettersom de ikke bruker den ene percenten diamantlappen, men nesten alt annet om dem indikerer at de ikke er en del av 99%.

Hvor startet Iron Order MC?

De Jernorden Motorcycle Club oppsto i Jeffersonville, IN 4. juli 2004 av 8 villige menn (Ice, Big Rick, Doc, Professor, Chief, Bad Dog, Copper og Izod) som søker et brorskap som bare en motorsykkelklubb kan tilby. Disse syklistene kom fra forskjellige bakgrunner og samfunnslag.

Anbefalt: