Vil Torque Pro lese kollisjonsputekoder?
Vil Torque Pro lese kollisjonsputekoder?

Video: Vil Torque Pro lese kollisjonsputekoder?

Video: Vil Torque Pro lese kollisjonsputekoder?
Video: Обзор программы Torque pro 2024, Kan
Anonim

Torque Pro (OBD 2 og bil)

Gjør det ikke tilbakestill Airbag lys eller diagnostisert det.

På samme måte blir det spurt, leser dreiemoment airbagkoder?

Nei, Dreiemoment er bare en OBDII-skanner/leser. Den kan kommunisere med motorstyringsmodulen til '96 -nye OBDII-kjøretøyer, men den kan ikke kommunisere med noen av de andre modulene i kjøretøyet, for eksempel ABS, SRS , BCM etc.

Man kan også spørre, leser obd2 airbag -koder? En OBD2 skanner er et verktøy som er koblet til OBD2 -porten i bilen din. Den diagnostiserer bilens system og treffer en feilkode som definerer hva problemet er. Du må imidlertid kjøpe en OBD2 skanner som er i stand til å lese SRS -lyskoder og tilbakestille den. Det er mange OBD2-skannere på markedet.

Med tanke på dette, vil Torque Pro lese ABS -koder?

Ved å bruke BAFX og Torque Pro Jeg fikk en ren diagnostisk skanning uten feil koder . Jeg klarte å diagnostisere og fikse problemet og deretter fjerne koder med FORScan. Så ja, du kan bruk denne enheten til les ABS og mange andre ikke-OBD2 koder *HVIS* du har spesialisert programvare.

Kan en kodeleser lese ABS-koder?

ABS /SRS: Bremse- og kollisjonsputefeil Kodeleser Selv om du virkelig skal oppdage hvor problemet er vil trenger å hente ABS -kode med en ABS /SRS OBD2 auto skanner . An ABS /SRS skanneverktøy er et nødvendig verktøy for å identifisere feil i motoren din kan skru på ABS eller SRS -motor lys.

Anbefalt: