Hvordan fungerer et luftkompressors smøresystem?
Hvordan fungerer et luftkompressors smøresystem?

Video: Hvordan fungerer et luftkompressors smøresystem?

Video: Hvordan fungerer et luftkompressors smøresystem?
Video: Hvordan virker en luftavfukter? Kompressor vs Tørkerotor. 2024, Kan
Anonim

Rotary kompressor s bruker differensialtrykk for å sirkulere olje gjennom smøresystem . De olje blir trukket fra sumpen og behandlet gjennom olje kjøler for å redusere innløpstemperaturen til olje før den injiseres i kompressor pumpe ( luft slutt).

På samme måte, hvordan fungerer et trykksmøresystem?

Trykk smøring er en prosess der en oljepumpe presist distribuerer olje til nøkkelområder i pumpen. Vanligvis pumpes oljen gjennom et oljefilter og inn i pumpen, hvor den deretter resirkuleres og gjenbrukes; bruk av et utskiftbart oljefilter kan forbedre oljens levetid ytterligere.

Vet også hvorfor olje brukes i kompressor? Kompressor olje Eller glidemiddel. Det er tre hovedformål med olje . De er brukt for smøring, fjerning av varme og for tetting. Smørekjøling er behov for i gjengjeldelse kompressor når stempelet komprimerer kjølemediegassen.

Med hensyn til dette, hvordan skiller et luftkompressorsmøresystem seg for stempelkompressorer og sentrifugalkompressorer?

I stempelkompressor , smøring er gitt av trykket smøresystem . Dette system bruker olje under trykk for smøring . I en sentrifugalkompressor , smøring oppnås med en trefaset fraksjonert hestekraftmotor og oljepumpe.

Hva er fulltryckssmøring?

Fullt trykk systemer ligner en bilmotor som kontinuerlig leverer olje under press til kritiske motorkomponenter for maksimalt smøring og lengre levetid på motoren. En høyeffektiv pumpe i oljepannen leverer smøremiddel til veivakselen og forbindelsesstangens lagerflater.

Anbefalt: