Hva skjer når du er tom for bremsevæske?
Hva skjer når du er tom for bremsevæske?

Video: Hva skjer når du er tom for bremsevæske?

Video: Hva skjer når du er tom for bremsevæske?
Video: Hvordan lufte bremsene - Biltips 07 2024, September
Anonim

Under normale omstendigheter, bremsevæske blir ikke konsumert, og fordamper ikke. Sjekker bremsevæsken din regelmessig er viktig, siden du ikke vil ha noen bremser i det hele tatt hvis du kjører helt ute , og kan resultere i en katastrofal ulykke. Bremsevæske er billig og lett å sjekke.

Også å vite er, hva skjer når du er tom for bremsevæske?

Lekkasjer i systemutgivelsen væske , forårsaker redusert (eller til og med fullstendig tap av) brems press. Hvis du ikke ta opp problemet, bilen din vil til slutt løpe ut av bremsevæsken ; imidlertid sjanser er du vil ikke få til det punktet, da bremsene ikke vil fortsette å fungere etter væske nivå faller utover et visst nivå.

Videre vil bremsevæske skade motoren? Skader til Motor Tetninger Blanding bremsevæske med olje forårsaker gummitetningene inne i en motor å svelle, rive og lekke, noe som krever en kostbar gjenforseglingsjobb å rette opp.

Kan du i tillegg kjøre med bremsevæskelekkasje?

Nei ikke kjøre bilen din hvis væske er lekker . Avhengig av type væske det er lekker , du kan være i stand til kjøre hjemme fra din posisjon, eller det er kanskje ikke trygt å kjøre i det hele tatt (som det ofte er tilfellet med en bremsevæskelekkasje ).

Kan du bare fylle på bremsevæske i bilen din?

Hvis bremsevæsken din er brun eller svart, rett og slett legge til ny væske det er ikke nok - du må tømmes de gammel væske og erstatte den . Dette er en godt tegn det den er på tide å ha bremsevæsken systemet skylles, du bør tilsett væske etter behov for å ta med de system opp til de fullt nivå.

Anbefalt: