Hva regnes som høy kjørelengde for en diesel?
Hva regnes som høy kjørelengde for en diesel?

Video: Hva regnes som høy kjørelengde for en diesel?

Video: Hva regnes som høy kjørelengde for en diesel?
Video: ⚡ Показываем слабые места Tesla Model S и жёстко гоняем на треке. Жива ли старушка? 2024, Kan
Anonim

Diesel Regel 1: Kjøp ALDRI høy kjørelengde

For å være tydelig - unngå diesel biler med over 100 000 miles på klokka.

Bare så lenge, kan dieselmotorer vare?

Riktig vedlikeholdt, de fleste mekanikere er enige i deg kan forventer å beholde en diesel kjøretøy på veien i solide 30 år. De gjøre krever imidlertid litt spesiell omsorg.

Spørsmålet er deretter, er en dieselbil fremdeles et godt kjøp? Hvis du tilbakelegger mange miles a diesel vil sannsynligvis fortsatt være det beste alternativet. Nyeste Euro 6 diesler fortsatt oppnå gjennomsnittlig bedre drivstofføkonomi enn bensinmotorer. Hvis du regelmessig sleper, eller foretrekker større biler, dieseler er sannsynligvis det beste valget på grunn av deres dreiemoment.

Også spurt, hvor mange miles kan en Duramax vare?

De fleste anerkjente organisasjoner, som Association of Diesel Specialists, er enige om at 6.6l Duramax er en av de mest pålitelige dieselmotorene som er tilgjengelige i dag. Forutsatt skikkelig vedlikehold, det kan treffer enkelt 350.000 kilometer merke, med noen brukere som hevder 400-500 000 miles er normen.

Er det ille å la en dieselmotor gå på tomgang?

1. Det er greit å la din diesel tomgang i lengre perioder fordi den brenner så lite drivstoff. Denne er ikke begrenset til sjøfolk. Diesels forbrenne veldig lite drivstoff kl tomgang fordi i motsetning til bensin motorer , deres gass begrenser ikke mengden luft de får i seg.

Anbefalt: