Innholdsfortegnelse:

Hva er den beste tiden på året å kjøpe bil?
Hva er den beste tiden på året å kjøpe bil?

Video: Hva er den beste tiden på året å kjøpe bil?

Video: Hva er den beste tiden på året å kjøpe bil?
Video: Ремонт на балконе Ошибки монтажа теплого пола. #37 2024, Kan
Anonim

Månedene oktober, november og desember er beste tiden på året å kjøpe en bil . Bil forhandlere har salgskvoter, som vanligvis brytes inn i årlige, kvartalsvise og månedlige salgsmål. Og alle tre målene begynner å komme sammen sent på år.

Vet du også, hva er den beste måneden å kjøpe bil?

For de av dere som ikke tenker i økonomiske kvartaler, betyr dette i utgangspunktet:

  • 31. mars (siste dag i 1. kvartal)
  • 30. juni (siste dag i 2. kvartal)
  • 30. september (siste dag i tredje kvartal)
  • Og selvfølgelig 31. desember (årets siste dag, og Q4)

Deretter er spørsmålet, hvilken ferie er den beste tiden å kjøpe bil? Presidentens dag er en av de beste helligdager å handle for en ny bil . Det skjer i løpet av den 3. mandagen i februar, når salget går tregt og lagerbeholdningen skal være rikelig. Annet bra helligdager er 4. juli, Memorial Day og Thanksgiving weekend.

På samme måte spør folk, er slutten av året på tide å kjøpe bil?

Beste tiden å kjøpe bil : Slutt Av År Generelt er oktober til desember beste måneder av år til Kjøp en bil . Den gir i gjennomsnitt 6,82% rabatt på klistremerkeprisen, ifølge TrueCar, a bil pris og info nettsted. I februar faller den gjennomsnittlige rabatten til 5,78%, noe som gjør den til den svakeste sparemåneden.

Er det bedre å kjøpe bil i slutten av måneden?

The Skinny Det er sant: The slutten av måneden er generelt beste tid for kjøpe en ny bil . Bilprodusenter stiller vanligvis månedlig salgsmål for forhandlere, og i sin tur forhandlere satt månedlig salgsmål for selgere. Sammen med slutten av måneden mål, har forhandlere ofte i oppgave å møte kvoter for kvartalet.

Anbefalt: