Hvordan vet jeg om min jeep er 4wd?
Hvordan vet jeg om min jeep er 4wd?

Video: Hvordan vet jeg om min jeep er 4wd?

Video: Hvordan vet jeg om min jeep er 4wd?
Video: The Jeep® Command-Trac® 4WD 2024, Kan
Anonim

Hvis Det er en lang spinny utseende aksel som løper inn i en boks på baksiden, som deretter går ut til hjulene, du vet det er enten RWD, AWD eller 4WD . Hvis den har dette, og har to av de samme akslene som går ut til hjulene foran (til midten av hjulene), vil du vet det er det heller 4WD eller AWD.

Også spurt, hvordan vet jeg om min jeep er AWD?

Se under bilen mens den er slått av for akselen. Skaftet ser rett og slett ut som en stor stang som går fra forakselen til bakakselen. Hvis du ser en akselaksel som går fra for- til bakakselen, du har et firehjulsdrevet kjøretøy.

Spørsmålet er deretter, hvordan får jeg min jeep ut av 4wd? Stopp din Jeep og sett girskifteren i "N" (nøytral). Hold foten på bremsepedalen. Flytt 4WD girvelger rett ned til 4H (fra 2H). Flytt girvelgeren tilbake til "D" (kjøring) og fortsett kjøringen.

På denne måten, er min Jeep Grand Cherokee alltid firehjulsdrevet?

Ditt 2020 Jeep Grand Cherokee kan utstyres med de Quadra-Trac I eller Quadra-Trac II 4X4-system. Hvis kjøretøyet ditt er utstyrt med de Quadra-Trac II overføringsveske, dette systemet er helautomatisk inn de vanlig kjøring 4 - Hjuldrift Auto -modus.

Har alle jeeper firehjulsdrift?

Alle - Jeep med hjul Modeller The Jeep Wrangler, Jeep Grand Cherokee, og Jeep Wrangler Ubegrenset er alle standard med fire - hjuldrift og er ikke tilgjengelig som front- hjuldrift modeller.

Anbefalt: