Hvorfor drypper bilen min vann under?
Hvorfor drypper bilen min vann under?

Video: Hvorfor drypper bilen min vann under?

Video: Hvorfor drypper bilen min vann under?
Video: Основные ошибки при шпатлевке стен и потолка. #35 2024, Kan
Anonim

Noen av de vanligste årsakene til a vannlekasje er eksos, kjølesystem og vindusvaskeanlegg. Hvis du ser en klar og luktfri væske under din bil , så er det muligens bare vann fra din biler AC system. Klimaanlegget av bilen din er den vanligste kilden til vannlekasje.

Derfor, hvorfor lekker bilen min under?

De tre H’ene-disete, varme og fuktige-er sannsynligvis den vanligste årsaken til væske lekker fra en bil , i det østlige USA i det minste. EN biler klimaanlegg må gjøre noe med fuktigheten det fjerner fra luften inne i kupeen. Det tapper vannet ned på bakken under de bil , via en gummislange.

Ved siden av ovenfor, hva ville forårsake vann på gulvbordet i bilen min? Vann tilstede på gulvbord er vanligvis forårsaket av en av to ting. Vann sirkuleres inn i kupeen gjennom varmekjernen. Varmerkjernen varmes opp av motorkjølevæsken. Hvis denne slangen blir begrenset, vil vann som kondenserer på fordamperkjernen vil lekkasje inn i kupeen.

hvordan stopper du en bilmotor fra å lekke vann?

En av de enkleste måtene å forsegle en lekke og beholde din bil fungerer som det skal er å bruke BlueDevil Radiator og Block Sealer. BlueDevil Radiator og Block Sealer kan enkelt tilsettes kjøretøyets kjølevæske, og det vil forsegle en lekke i radiatoren eller motor blokkere stopper de lekke og beholde din bil kjører trygt.

Hva er dammen under bilen min?

Bremsevæske Hvis du ser en dam av væske med disse egenskapene under din bil , ha din bil taues til en mekaniker umiddelbart. Få din bil taues selv om du bare mistenker at du lekker bremsevæske. Ikke prøv å kjøre din bil der borte. Bremsevæske fungerer som den hydrauliske væsken som opprettholder det trykket.

Anbefalt: