Innholdsfortegnelse:

Kan jeg bruke wd40 til å fjerne feil fra bilen?
Kan jeg bruke wd40 til å fjerne feil fra bilen?

Video: Kan jeg bruke wd40 til å fjerne feil fra bilen?

Video: Kan jeg bruke wd40 til å fjerne feil fra bilen?
Video: Не используйте его для этих целей. 2024, Kan
Anonim

Gni WD-40 på kroppen din bil.

Dette oljeaktige stoffet vil løsne de døde feil og hjelpe dem å komme seg lettere. Bruk den på din biler kropp med en fille eller ved hjelp av en sprayboks og la det sitte og trekke i ca 10 minutter.

Spørsmålet er også, er WD 40 trygg på billakk?

WD40 skader ikke maling , den er silkonebasert som mange moderne bil voks og poleringsmidler. I motsetning til mange anbefalinger her, kan du la den stå på maling uten skadelig effekt, annet enn at det ser ut som dritt - alt fettete og fettete og tiltrekker seg støv. WD40 er perfekt for å fjerne insekter og tjære.

kan du sette WD 40 i motoren din? De skrev, " WD - 40 er IKKE formulert som en olje med høy temperatur. Den er en "Penetrating Oil", som brukes til å frigjøre frosne deler. " Det fortsatte de med det kunne sannsynligvis har blitt brukt som motor olje i de i tilfelle av en nødssituasjon, men bare hvis de kjørte den rimelig (og ikke kjør den gjennom de ringetone som de gjorde).

Hva er best for å fjerne feil fra bilen?

Noen gode valg er inkludert:

  • BESTE Bug-Off Bug Remover Spray.
  • Turtle Wax Bug og Tar Remover.
  • WD-40 er også et alternativ, og du kan allerede ha noen i garasjen din.
  • Tørketrommel kan plasseres i en sprayvannflaske med litt vann og deretter sprayes på de insektdekkede områdene av kjøretøyet ditt.

Fjerner WD 40 riper?

Spray en sunn mengde WD - 40 på det fornærmende ripe , så gi det litt albuefett. Tørk godt av den til du ser riper begynner å visne bort - og de forsvinner virkelig!

Anbefalt: