Hvordan fungerer en drivstoffskinne?
Hvordan fungerer en drivstoffskinne?

Video: Hvordan fungerer en drivstoffskinne?

Video: Hvordan fungerer en drivstoffskinne?
Video: Hvordan fungerer Laugene 2024, Kan
Anonim

Abstrakt: I det vanlige skinne system, brensel distribueres til injektorene fra en høytrykks -akkumulator, kalt skinne . De skinne mates med høyt trykk brensel pumpe. Trykket i skinne , samt starten og slutten av signalet som aktiverer injektoren for hver sylinder er elektronisk styrt.

Hva gjør en drivstoffskinne på denne måten?

Drivstoffskinne . Hovedfunksjonen til drivstoffstang består i optimal fordeling av brensel (bensin, metan, etc.) til injektorene i høy- eller lavtrykksforsyningssystemene til endoterme motorer.

Videre, hva er symptomene på en dårlig drivstoffskinnetrykksensor? Vanligvis vil en dårlig eller sviktende drivstoffsensor gi noen symptomer som kan varsle sjåføren om et potensielt problem.

  • Vanskelig start. Et av de første symptomene på et potensielt problem med drivstoffskinnesensoren er vanskelig å starte.
  • Reduksjon i kraft, akselerasjon og drivstoffeffektivitet.
  • Kontroller motorlyset tennes.

På samme måte blir det spurt, hvordan fungerer et drivstoffinnsprøytningssystem?

Hvordan en drivstoffinnsprøytningssystem fungerer . Biler med motor bruker indirekte drivstoffinnsprøytning . EN brensel pumpen sender bensinen til motorrommet, og det er da injisert inn i innløpsmanifolden med en injektor . Det er enten separat injektor for hver sylinder eller en eller to injektorer i innløpsmanifolden.

Hvordan fungerer et common rail-dieselsystem?

De brensel i en elektronisk styrt motor lagret ved variabelt trykk i en sylinder eller ' skinne 'koblet til motorens brensel injektorer via individuelle rør, noe som gjør det til en ' felles jernbane ' til alle injektorene. Ytterligere fordel av CRDi -system er at den injiserer brensel direkte inn i brennkammeret.

Anbefalt: