Er vannscooterforsikring nødvendig i California?
Er vannscooterforsikring nødvendig i California?

Video: Er vannscooterforsikring nødvendig i California?

Video: Er vannscooterforsikring nødvendig i California?
Video: Advarsel mot strømsparing تحذير من توفير الكهرباء 2024, Kan
Anonim

Er det forskjell på det og jetski forsikring ? I California , du er ikke nødvendig å ha båt forsikring eller har båtførerbevis, men det er en minimumsalder, i likhet med å kjøre bil nødvendig å betjene visse vannkjøretøyer.

På denne måten, trenger du en lisens for en vannscooter i California?

California lov krever en person som skal være 16 år eller eldre og i besittelse av hans/henne California Båtkort for lovlig drift av et fartøy drevet av en motor på mer enn 15 hestekrefter, inkludert vannscootere (PWC).

På samme måte, hvilken alder kan du kjøre vannscooter i California? Folk 12 til 15 år gammel kan kjøre en vannscooter hvis de er under tilsyn om bord av noen minst 18 år gamle med et California -båtkort. Personer 16 år eller eldre kan få et California-båtkort og deretter lovlig kjøre vannscooter uten tilsyn.

Man kan også spørre, trenger du forsikring for en WaveRunner?

Du kan også være pålagt å ha vannscooter forsikring hvis du dokker håndverket ditt i en marina. Hvis du eier eller kjøper en Sea-Doo, WaveRunner eller Jet Ski, er det en god idé å kjøpe PWC forsikring for din personlige beskyttelse, uansett om det er lovpålagt.

Hvor mye koster det å registrere en vannscooter i California?

Så rart det enn kan virke, registrering gebyrene varierer ikke basert på fartøyets størrelse, men de varierer avhengig av året du registrere . Beboer opprinnelige søknader som sendes inn i et partallsår vil koste $ 29, mens den samme søknaden som ble sendt inn i et oddetallsår, vil koste $49.

Anbefalt: