Innholdsfortegnelse:

Hvordan får du en livsforsikringslisens i staten Washington?
Hvordan får du en livsforsikringslisens i staten Washington?

Video: Hvordan får du en livsforsikringslisens i staten Washington?

Video: Hvordan får du en livsforsikringslisens i staten Washington?
Video: DNT TALKS: Hvordan ferdes i vinterfjellet 2024, Kan
Anonim

Hvordan få en Washington forsikringslisens

  1. Fullfør et forhåndslisensieringskurs. Hvis du ønsker å selge forsikring i Washington , må du fullføre en godkjent linje med forhåndslisensieringsutdanning og bestå statlig lisensiering eksamen .
  2. Bestå a Lisenseksamen . Lager Eksamen Reservasjoner.
  3. Få fingeravtrykk.
  4. Søk på a Tillatelse .

På samme måte kan man spørre, hvor mye koster det å få forsikringstillatelse?

For å få tak i en lisens, må en søker oppfylle følgende krav: Fullføre en generell Forsikringsagent søknad, gi gjeldende støttedokumenter og betale det nødvendige avgift på $ 150,00.

På samme måte, hva kan jeg gjøre med en livs- og helseforsikringslisens? Å få en livs- og helseforsikringslisens lar deg begynne å selge og beholde liv og/eller helseforsikring politikk i en bestemt stat. Det kvalifiserer deg som en Livsforsikring agent juridisk i stand til å forklare, selge og behandle denne linjen forsikring.

Bare så, hva skal til for å få en forsikringslisens?

Mens det ikke er en grad som kreves for forsikring salgsagenter, krever de fleste stater at agenter fullfører en forhånds- lisensiering treningskurs. Disse kursene vanligvis ta noen dager eller mer for å fullføre og dekke emner som vises på staten lisensiering undersøkelse.

Hvor mye koster det å få en P & C -lisens?

Søknadsgebyret er $ 50 og tillatelsesgebyret er $ 50. Instruksjoner for hvordan du skal betale gebyrene, er i søknaden for individuell agent Tillatelse (Skjema FIN506). Hvis du vil vite mer, kan du gå til websiden for provisoriske tillatelser.

Anbefalt: