Hvordan smører jeg håret mitt som et smøremiddel?
Hvordan smører jeg håret mitt som et smøremiddel?

Video: Hvordan smører jeg håret mitt som et smøremiddel?

Video: Hvordan smører jeg håret mitt som et smøremiddel?
Video: Ремонт духового шкафа Частая проблема сбиваются программы Bauknecht 2024, Kan
Anonim

De første skritt for å oppnå smøren look er å velge en pomade med høyere oljeinnhold. Med håret fortsatt litt fuktig, ta en god klatt pomade og gni den mellom de hendene for å fordele det jevnt. Deretter løper du de hender gjennom håret å belegge den grundig.

På denne måten, hva brukte smørere til å smøre håret med?

Mote, stil og kultur Den mest bemerkelsesverdige fysiske egenskapen til smørere var de smurte frisyrene de utformet ved bruk av hårprodukter som f.eks. pomade eller vaselin, noe som nødvendiggjorde hyppig greing og omforming for å vedlikeholde.

Man kan også spørre, er smørere glattebarberte? Stil er et viktig skille mellom Greaser og Socs. Greaser bruk blå jeans og T-skjorter, skinnjakker og joggesko eller støvler. Socs bruker klær som skijakker, brunfargede jakker, vinfargede gensere og stripete, rutete eller madrasskjorter. De er ren - barbert og har "semi-Beatle-hårklipp".

Foruten ovenfor, hva heter den greaser frisyren?

Greaser frisyrer er også kjent som "rockabilly hair", og det lurer ikke på at rock-and-roll-stjernene, som Elvis Presley, i stor grad påvirket skapelsen av denne trenden. De smører frisyre selv har fått sin Navn assosiativt.

Hvordan brukte jentesmøgere håret?

De hår kan være slitt i en hestehale eller inn en pompadour stil , med hår ved kronen ertet og løftet til form en kam foran på hår . Ha på trange gensere, jeans og skjørt for å vise frem kroppen. Skinnjakker og øredobber er også en del av smøre jente se.

Anbefalt: