Vil huseierforsikringen min slippe meg hvis jeg stiller krav?
Vil huseierforsikringen min slippe meg hvis jeg stiller krav?

Video: Vil huseierforsikringen min slippe meg hvis jeg stiller krav?

Video: Vil huseierforsikringen min slippe meg hvis jeg stiller krav?
Video: FCI Dog dance World Championship 2016 – Freestyle final - Lusy Imbergerova and Deril (Italy) 2024, Kan
Anonim

Svaret er at innlevering av en krav vil IKKE forårsake din huseiers premie å øke. I motsetning til hva mange tror, forbinder de å ha en krav arkivert med at prisene går opp. Faktum er det påstander ikke diktere premien med hensyn til huseiers forsikring.

Bare så kan huseierforsikring slippe deg etter et krav?

Ikke bare kan et forsikringsselskap slippe deg etter en eneste krav , det kan slippe deg før du lage noen påstander i det hele tatt. Selskaper som er bekymret for fremtidig risiko har kansellert retningslinjer i områder som er utsatt for orkaner eller skred, selv om forsikringstakeren ikke har arkivert.

Tilsvarende, hvor mye vil husforsikringen min stige hvis jeg krever? Det er ikke verdt hevde på din hjem forsikring politikk til de kostnad for en hendelse er vesentlig over de overflødig. Hvis du krav på din hjem forsikring , betaler du for de overflødig. Men den koster deg også i et dobbelttreff av kansellert nr påstander bonuser og hevet premie for opp til fem år etterpå.

Dessuten, hva skjer hvis huseierforsikringen din mister deg?

Forsikring bedrifter må varsle huseiere i forkant av når de planlegger å kansellere en Politikk. Derimot, hvis din hjem forsikring ble kansellert fordi du sendt for mange krav eller bor i en høyrisikoområde, er det usannsynlig det din politikk vil bli gjeninnført og du kan ha problemer med å finne en annen leverandør.

Er det verdt å gjøre krav på hjemmeforsikring?

Når IKKE skal arkivere en krav om huseierforsikring Ikke alle hendelser krever innlevering av en krav om hjemmeforsikring . Hvis reparasjonskostnadene er mindre enn egenandelen, er det bedre å betale utenom lommen. Men med de mindre tapene som er under egenandelen, er det virkelig ikke det verdi den."

Anbefalt: