Hvem er en tredjepart i forsikring?
Hvem er en tredjepart i forsikring?

Video: Hvem er en tredjepart i forsikring?

Video: Hvem er en tredjepart i forsikring?
Video: Hvem er IDA Forsikring? 2024, Kan
Anonim

Tredje - partiforsikring er i hovedsak en form for ansvar forsikring kjøpt av en forsikret (først- parti ) fra et forsikringsselskap (andre parti ) for beskyttelse mot krav fra en annen ( tredjepart ). Den første parti er ansvarlig for deres skader eller tap, uavhengig av årsaken til disse skadene.

Hvem er på denne måten tredjeparten i en ulykke?

Begrepet ' tredjepart 'refererer til en person som er involvert i et bilforsikringskrav som ikke er deg - (innehaveren av forsikringen eller sjåføren). Så dette er vanligvis den andre driveren som er involvert i en ulykke.

hva dekkes av tredjeparts bilforsikring? Tredje - Festbilforsikring : Tredje - festbilforsikring tilbud dekke mot ethvert juridisk ansvar overfor a tredjepart forårsaket når du er skyld. Den dekker enhver skade eller skade forårsaket av forsikret , til en annen person eller eiendom. Imidlertid ansvar dekning for eiendomsskade påført av tredjepart er begrenset til Rs.

Videre, hva er 1. 2. og 3. parts forsikring?

De første fest er den forsikret individuell. Den andre parti er den forsikring selskap. Derfor, a tredje - partiforsikring krav fremsettes av noen som ikke er forsikringstaker eller forsikring selskap. Den vanligste typen tredje - partiforsikring påstand er en byrde krav.

Er tredjepartsforsikring billigere enn omfattende?

Tradisjonelt, tredjepart og tredjepart brann og tyverideksel var mye billigere enn kaskoforsikring , men for mange er dette ikke lenger tilfelle. Forsikringsselskapene bemerket at de behandlet flere krav fra høyrisikofører med tredjepart retningslinjer, og knyttet disse retningslinjene til en høyere krasjrisiko.

Anbefalt: