Innholdsfortegnelse:

Hvordan vintergjør du en MerCruiser outdrive?
Hvordan vintergjør du en MerCruiser outdrive?

Video: Hvordan vintergjør du en MerCruiser outdrive?

Video: Hvordan vintergjør du en MerCruiser outdrive?
Video: Установка нижнего блока привода MerCruiser Alpha с одним выходом / Desert Rat 2000 2024, Kan
Anonim

Start motoren og kjør på tomgang til frostvæske tømmes fra eksosutløpet i 30 sekunder eller mer. Når bøtta er nesten tom, begynner du å tåkegasse forgasseren, som med sterndrev . Spray rikelig med tåken mens motoren hoster og klager, og skru av tenningen når frostvæsken går tom.

Her, hvordan gjør jeg vinterklargjøringen min outdrive?

Her er de andre viktige trinnene for å vinterisere et sterndrev

  1. Tøm restvann. Først må du kjøre motoren på en spyle og få den opp til driftstemperatur slik at termostaten åpnes.
  2. Fyll opp med frostvæske.
  3. Tapp/bytt girolje.
  4. Sjekk propellakselen.
  5. Inspiser alt.

Foruten ovenfor, hvordan kan jeg holde båten min varm om vinteren? Elektrisk båt varmeovner kan brukes i hytta til varm boarealet eller i motor rom til beholde de motor varm og tørk. Bare sørg for å få den riktige for jobben, som kabinvarmere og motor kupévarmere (også kalt lensevarmere) har ulike bruksområder og funksjoner.

Heri, bør jeg tømme frostvæske etter vinterklargjøring av båten?

Det er to metoder for vinterklargjøring en råvannskjølt motor eller råvannssiden til en ferskvannskjølet motor: drenering systemet og la det tørke, eller fyll det med overvintrende frostvæske (propylenglykol). Til avløp , sjekk motorhåndboken for plasseringen av alle petcocks og åpne dem.

Hvor mye koster det å overvintre en båt?

De Koste av å betale for å ha din Båten overvintret Som nevnt ovenfor, gjennomsnittet koste å ha en profesjonell overvintre din båt for deg er ca $300. At pris er et aggregat av et bredt spekter av kostnader, så vi må se på noen mer spesifikke eksempler på vinterisering av båt kostnader for å gi et mer nøyaktig tilbud.

Anbefalt: