Hvor mye koster snødekk vanligvis?
Hvor mye koster snødekk vanligvis?

Video: Hvor mye koster snødekk vanligvis?

Video: Hvor mye koster snødekk vanligvis?
Video: Kjersti Rinde Omsted - Hva skal til for å lage ren mat og sunn mat? Hvorfor koster det mer? 2024, Kan
Anonim

På en typisk bil piggfri snødekk gjennomsnittlig $ 100-$ 150 per dekk eller $ 250-$ 600 for et sett med fire; og på en SUV eller lett lastebil er det vanligvis omtrent $ 200- $ 400 hver eller $ 600- $ 1, 200 for et sett med fire.

På samme måte, er snødekk verdt prisen?

Vinterdekk få sin fordel ikke bare fordi de har overlegne slitebanemønstre som er designet for trekkraft på is og snø , men fordi de bruker mykere gummiblandinger for å forbedre grepet. Det betyr at når det er kaldt, enten det er på tørt fortau, snø , eller slush, vil det gå bedre enn en hel sesong.

Vet du også, hvor mye er brukte vinterdekk verdt? Den gjennomsnittlige pris for de fleste brukte dekk er rundt alt fra $25 til $75 pr dekk med et komplett sett som selger fra $ 100-$ 300.

Tilsvarende trenger du virkelig snødekk?

Nei, den anbefales ikke å beholde vinterdekk på kjøretøyet ditt hele året. Å gjøre det vil koste du mer penger på sikt. Vinterdekk slites mye raskere enn hele sesongen dekk , spesielt i varme/tørre forhold, så den er best å bruke dem bare under vinter sesong for topp ytelse.

Koster vinterdekk mer enn hele sesongen?

fordeler. Et sett med fire koster vinterdekk $ 600 eller mer , avhengig av hjulstørrelsen din. Hvis du har dekk montert på dine eksisterende hjul, må du betale en butikk for å bytte dem hver vår og høst. De fleste butikker tar omtrent $ 18 stykket for å demontere din alle - sesongdekk , monter vinterdekk , balanser og installer dem

Anbefalt: