Hva er RWD offset?
Hva er RWD offset?

Video: Hva er RWD offset?

Video: Hva er RWD offset?
Video: Z - Offset . Высота первого слоя печати. 2024, Kan
Anonim

Offset vs.

Mens bakavstand er avstanden mellom baksiden av felgflensen og navmonteringsflaten, forskyvning er avstanden mellom hjulets senterlinje og navmonteringsoverflaten. Målt i millimeter, forskyvning er valgfri måling for mange spesialtilpassede hjulprodusenter.

Hva er også offset for bilhjul?

De forskyvning av en hjul er avstanden fra navets monteringsoverflate til senterlinjen på hjul . Det er vanlig å finne en positiv forskyvning i nyere og foran hjul kjøre kjøretøy. Negativ forskyvning er når navmonteringsflaten er mot baksiden eller bremsesiden av den hjul senterlinje.

Spørsmålet er deretter, hva er +35 mm forskyvning? De forskyvning av et hjul er avstanden fra navmonteringsflaten til hjulets senterlinje. Hele poenget forskyvning er til sluttbrukeren av hjulet å vite hvor mye i tommer (4+3) eller i tilfelle av millimeter forskyvning , hvor mange mm hjulet vil stikke ut eller suge inn fra monteringsflaten på navet.

På samme måte kan man spørre seg, hva er positiv offset på et hjul?

Positiv forskyvning betyr at monteringsplaten er i den ytre halvdelen av hjul , mot hjul ansikt. Mest OEM hjul , og de fleste hjul ingeneral, vil ha en positiv offset . Negativ forskyvning betyr at monteringsplaten er på den andre siden av hjulets senterlinje, lenger mot opphenget.

Er hjulforskyvning viktig?

Det gir deg forskyvning av hjul . Hvis senterlinjenummeret er mindre enn navmålet, forskyvning er positiv. På de fleste biler, skiftende forskyvning bare 5 mm er nok til å legge merke til en endring i bilens håndtering fordi den endrer krattradius med samme mengde, og som allerede kan være bare noen få millimeter.

Anbefalt: