Hva skal min Honda Accord gå på tomgang?
Hva skal min Honda Accord gå på tomgang?

Video: Hva skal min Honda Accord gå på tomgang?

Video: Hva skal min Honda Accord gå på tomgang?
Video: Honda Accord 8 интересные факты, глазами автобизесмена . 2024, Kan
Anonim

uansett, bilen din skal gå på tomgang ved ca 650-750 o / min når de motoren er varm. 1,5k er normalt for en kald motor, men det er definitivt alt for høyt hvis det er det den går på tomgang når den er varm.

På samme måte blir det spurt, hva er den normale tomgangsturtallet for Honda?

For en personbilmotor, tomgang hastigheten er vanligvis mellom 600 og 1000 o / min . For mellomstore og tunge lastebiler er det omtrent 600 o / min . For mange ensylindrede motorsykkelmotorer, tomgang hastigheten er mellom 1200 og 1500 o / min . To-sylindrede motorsykkelmotorer er ofte satt rundt 1000 o / min.

Vet også, hvorfor går Hondaen min på tomgang? En ekstremt høy , konstant tomgang er vanligvis tegn på en vakuumlekkasje. Fest radiatoren og sørg for at det er nok kjølevæske. Se også etter koder, Autozone gjør det gratis. Drivstofftrykket bør være omtrent 40-45 PSI.

På samme måte, hvorfor går min Honda Accord på tomgang opp og ned?

Re: Tomgang omdreininger opp og ned mest sannsynlig problem er en vakuumlekkasje, bruk karborenser, spray rundt de manifold til motorpakning, injektorer, plenumpakning, gasshuspakning, MAP- og IACV-pakning (ikke spray de TPS). Sjekk det hele de vakuumledninger er plugget ordentlig inn.

Hvorfor går min 2000 Honda Accord på tomgang opp og ned?

De årsakene inkluderer vakuumlekkasjer og EGR -systemfeil, en feil tomgang luftkontroll (IAC) ventil eller krets, feil i de drivstoffpumpens styrekrets, defekte tennplugg (er) eller tenningssystemkomponenter, defekte drivstoffinjektorer (e) eller injektorkretsfeil, PCV -systemfeil eller defekt ECM (ikke vanlig).

Anbefalt: