Kan du lufte en hovedsylinder med en vakuumpumpe?
Kan du lufte en hovedsylinder med en vakuumpumpe?

Video: Kan du lufte en hovedsylinder med en vakuumpumpe?

Video: Kan du lufte en hovedsylinder med en vakuumpumpe?
Video: Melken mit der Frequenzregelung für die Vakuumpumpe 001 2024, Kan
Anonim

I løpet av blør prosedyre, ikke la brems væske når bunnen for å hindre at luft kommer inn i sylinder ; ellers, du må starte blør prosessen på nytt. Trekk ut støpselet en av sylinder porter og plugg inn støvsuger pumpe til den . Gjenta til du ser ingen bobler i hovedsylinder reservoar.

Dessuten, må du benkebløde en hovedsylinder?

Hvis du installere en ny hovedsylinder , du 'll ha til blø bremsene dine; det er ingen vei utenom. Det er en måte å unngå en utstrakt brems på blør økt- benken blør din hovedsylinder . Benkblødning betyr at du er blør din hovedsylinder på arbeidsbenken, fjernet fra bilen din.

kan du lufte en hovedsylinder? Tyngdekraften bløder Denne metoden fungerer for nesten alle moderne biler, og alt så lenge som hovedsylinder er høyt oppe på brannmuren, over nivået på hjulene. Alle du må gjøre med denne metoden er fyll opp hovedsylinder beholder med fersk væske. Lukk avluftingsskruen og topp av hovedsylinder.

Når det gjelder dette, hva skjer hvis du ikke benker blødning av en hovedsylinder?

Hvis du ikke benk bløder en hovedsylinder du har en sjanse til ikke å få enheten til å spyle nok til å begynne å pumpe. da du ende opp benk blødning den i bilen og gjør et stort rot du kunne ha unngått ved å bruke BENK i utgangspunktet.

Hvor lang tid tar det før tyngdekraften lufter bremsene?

Mange veteranbiler kan dra nytte av en Tyngdekraften bløder ” brems væske blør metode. Det er enkelt, generelt tar mindre enn 30 minutter og kan oppnås uten en assistent for rundt $10-15 i utstyr. Den riktige låsenøkkelen for din blø ventil (vanlig er M7, M9 og M10).

Anbefalt: