Hva betyr det når du har en foreløpig lisens?
Hva betyr det når du har en foreløpig lisens?

Video: Hva betyr det når du har en foreløpig lisens?

Video: Hva betyr det når du har en foreløpig lisens?
Video: Holdt Hemmelig om det russiske folk. Mysteriet Av Det Russiske Folk | TainaRVB 2024, Kan
Anonim

EN foreløpig lisens er en tillatelse med spesielle forhold. De er også referert til som a provisorisk instruksjon tillate . Og mer tilfeldig, de noen ganger kalt en elevs tillate . Med en provisorisk sjåfører tillatelse , du er lov til å kjøre med en lisensiert voksen 25 år eller eldre.

På denne måten, hva lar din foreløpige lisens deg gjøre?

En foreløpig kjøring lisens tillater deg for å lære å kjøre på alle veier i Storbritannia bortsett fra motorveier du er under oppsyn. Du kan overvåkes av din kjørelærer eller andre sjåfører, så lenge de er over de 21 år og har holdt en full kjøring tillatelse til en minst tre år.

Ved siden av ovenfor, hvordan får du din foreløpige lisens? Søke på foreløpig lisens med posten Fullført en D1 Søknad om a Foreløpig Kjøring Tillatelse Tilgjengelig fra de Postkontor. Eller gå online til DVLA bestillingsskjemaer og ha de D1 skjema sendt inn de post. Fullfør og returner din søknad til DVLA; du må inkludere en bilde for din fotokort.

Med tanke på dette, hva betyr det å kjøre foreløpig?

Start et tilbud. Som en ukvalifisert sjåfør trenger du en provisorisk lisens før du tar til veiene. Dette gjelder hvis du blir overvåket av en slektning eller registrert kjøring instruktør. Du trenger også en provisorisk lisens før du tar din kjøring teoriprøve. en fareoppfatningstest.

Kan en foreløpig lisens brukes som ID?

Ja de teller som ID , så lenge du har en ny stil tillatelse (farge som angitt for svart -hvitt). Ja, de ber om passnummeret ditt når du fyller ut skjemaet, og de tar bildet direkte fra det.

Anbefalt: