Er AAA tilgjengelig i Texas?
Er AAA tilgjengelig i Texas?

Video: Er AAA tilgjengelig i Texas?

Video: Er AAA tilgjengelig i Texas?
Video: 3 дня в САН-ДИЕГО, Калифорния - путеводитель день 1 2024, Kan
Anonim

Medlemmer som har strandet, har flatt dekk eller trenger start med batteri, kan ringe Roadside Assistance 1-800-222-4357. AAA Texas har tjent medlemmer siden 1902. Informasjon om disse produktene og tjenestene er tilgjengelig på AAA Texas nettsted på www. AAA .com.

Også å vite er, hvor mye koster det å bli med på AAA i Texas?

Som medlem av en AAA tilknyttet organisasjon, kan du kjøpe et nytt førsteårs AAA -medlemskap for bare $ 511 (en besparelse på $ 24) når du bli med nå. Registrer deg for din AAA -medlemskap i dag og begynn å nyte eksklusivt AAA fordeler.

Vet også, kan jeg bruke AAA i en hvilken som helst stat? Siden det er forskjellige klubber ved stater , kan du bruk det noen steder i landet eller er det lokalt? Ja, tjenestene er landsdekkende, og det er standarder for tjenester som alle klubber må tilby alle medlemmer. De forskjellige klubbene gir gjensidighet til Hver andre og jobber sammen via en nasjonal organisasjon.

På samme måte spør folk, hva er AAA Texas?

AAA Texas . AAA er en sammenslutning av uavhengige klubber i hele USA og Canada.

Hva koster AAA?

Avhengig av hvor du bor og dekningsnivået du velger, AAA medlemskostnader varierer fra omtrent $ 40 til $ 165 per person, per år. Å avgjøre om AAA er verdt prisen for deg, vurder kostnadene og fordelene ved medlemskap og mulige alternativer.

Anbefalt: