Innholdsfortegnelse:

Hva gjør en elektrisk dørlåsaktuator?
Hva gjør en elektrisk dørlåsaktuator?

Video: Hva gjør en elektrisk dørlåsaktuator?

Video: Hva gjør en elektrisk dørlåsaktuator?
Video: Выбор и установка входной металлической двери в новостройке #10 2024, Kan
Anonim

Dørlåsaktuatorer er en elektronisk komponent som finnes på kjøretøy utstyrt med elektrisk dør låser. De er elektronisk kontrollerte aktuatorer i hver enkelt dør som er ansvarlig for låse og låse opp strømdør låses når bryterne trykkes inn.

Hva er det som får døraktuatorer til å mislykkes på denne måten?

Det er mest sannsynlig en fiasko dør låse aktuator . Dessverre kan det være det forårsaket av noen av kjøretøyene aktuatorer . Hvis aktuatorer har noen form for internt eller ledningsproblem, kan det hende årsaken dem for å raskt låse og låse opp uventet, eller årsaken dem til å fungere periodevis.

For det andre, hvor mye koster det å erstatte dørlåsaktuator? De gjennomsnittlig kostnad for en dørlås aktuator erstatning er mellom $298 og $360. Arbeid kostnader er estimert mellom $ 99 og $ 126, mens deler er priset mellom $ 199 og $ 234.

På denne måten, hva er dørlåsaktuatoren?

Dørlåsaktuator montering. De dørlås aktuator er en elektrisk aktuator som driver dør låsemekanisme i biler med kraft dør låser. I mange biler er dørlås aktuator er bygget med låsemekanismen i en enhet (på bildet).

Hva er symptomene på en dårlig aktuator?

Symptomer på en dårlig eller sviktende dørlåsaktuator

  • Uvanlige lyder kommer fra innsiden av døren. Uvanlige lyder som kommer fra innsiden av døren er et av de første symptomene på et potensielt problem med en elektrisk dørlåsaktuator.
  • Elektriske dørlåser oppfører seg uberegnelig.
  • Elektriske dørlåser fungerer ikke.

Anbefalt: