Hvor mye koster det å male en bil på Filippinene?
Hvor mye koster det å male en bil på Filippinene?

Video: Hvor mye koster det å male en bil på Filippinene?

Video: Hvor mye koster det å male en bil på Filippinene?
Video: Hvor mye koster det å spille? 2024, Kan
Anonim

Avhengig av hvor du går, en anerkjent butikk kunne lade du alt mellom P4, 000 -6, 000 per panel eller P35, 000-50, 000 for en hel sedan; noen ganger mer hvis du går med flere lag og avhengig av maling merke du velger. * Rust eller korrosjon.

På denne måten, hvor mye koster det for en bilmaling?

I følge Koste Hjelper, den koste for en et-lags syntetisk emalje maling varierer fra $300 til $900, med en gjennomsnitt på $ 566. En maling på mellomnivå med maling av høyere kvalitet og ekstra forarbeider som å fjerne rust og bulker kan varierer fra $ 1 000 til $ 3, 500 med en gjennomsnitt på $ 1, 316.

For det andre, kan du male bilen på nytt? Lakkere bilen din og maleri a veggen inn din huset er langt fra det samme. En krever en få malingsruller, og en boks av maling mens den andre involverer en en rekke produkter, klare strøk, primere og sprøyter. Derfor profesjonell auto malejobber kan blir ikke så dyr.

Er det verdt det å male om det, hvis du holder dette for øye?

En maling vil ikke fikse det. Noen større metalloperasjoner kan-men dette bil bare ikke er det verdt det . Hvis du bare vil endre fargen, eller legge en høyere kvalitet på malingen enn den den har nå, er det greit.

Reduserer lakkering av en bil verdien?

Maleri (Vanligvis) Legger til Verdi Å ha din bil ommalt er en investering på mange måter. Bare vær sikker på at det vil være en verdifull investering. Hvis bil er ellers ikke i god stand, men det kan vise seg å være dyrere å male igjen bil er verdt videresalg.

Anbefalt: