Må nye motorer brytes inn?
Må nye motorer brytes inn?

Video: Må nye motorer brytes inn?

Video: Må nye motorer brytes inn?
Video: The most economical electric motor T-motor U8 Pro - for a special project 2024, Kan
Anonim

Generelt, folk ikke lenger gå i stykker i motorer av sine egne kjøretøy etter å ha kjøpt en bil eller motorsykkel, fordi prosessen gjøres i produksjonen. Det er fortsatt vanlig, selv i dag, å finne at en brukerveiledning anbefaler skånsom bruk først (ofte spesifisert som de første 500 eller 1000 kilometerne eller miles).

Hvor mange miles tar det å bryte inn en ny bil?

De fleste eksperter vurderer den første 500 mil som en rimelig og tilstrekkelig innkjøringstid. Begrunnelsen bak denne praksisen er at å holde turtallet relativt lavt hjelper stempelringene til å tette mot sylinderboringene ordentlig.

På samme måte, hvordan bryter du inn en ny Toyota -motor? Kjør din kjøretøy forsiktig rundt i byen eller rundt 45 km / t de første 1000 milene. Ikke kjør kjøretøy med konstant hastighet over lengre perioder, for eksempel på en motorvei. Brems forsiktig og akseler mens bryte de bil i.

Dessuten, trenger moderne motorer å kjøre inn?

A: De fleste nye biler gjør det ikke krever løping -in, men du vil absolutt ikke gjøre din motor noen skade ved å ta det med ro de første hundre milene. Dette pleide å være eierens ansvar, men mange moderne bil motorer heller ikke krever løping i, eller prosedyren er utført på en "benk" på fabrikken.

Hva skjer hvis du ikke ødelegger motoren?

Hvis det er ufullkommenheter i stemplene eller sylinderveggene fra produksjonsprosessen, som arbeider med motor for hardt og for tidlig kan slite ned disse ufullkommenhetene for raskt. Det fører til "hot spots" i motorens sylindre, noe som kan skape problemer i årene som kommer.

Anbefalt: